fbpx
5 december, 2019

Session med mig

Personlig session med mig.

Varje session är unik

Det beror på dig, vem är du? hur vill du vara? Sessionen kommer att vara 100% skräddarsydd för just Dig.

Medvetenhet

En Hypnos session även i endast minska stress och avslappnings syfte öppnar dörr till ditt omedvetna som lär dig saker om dig själv. Väldigt nyttigt att ha med sig.

Det går fort

Velat det länge men det händer inte? Med mig händer det och det händer snabbt. Du kan uppleva förändringen direkt som vissa gör eller så kommer det automatiskt efter några dagar.

Styrka istället för rädsla

Jag arbetar med att vända rädslor till styrkor i nästan alla delar som tas upp under en session, för att skapa en stark självkänsla och positiv tro för din fantastiska hjärna.

Hypnos Session

Läs mer om Hypnos och hur det kan hjälpa dig! 95% av din programmering kommer ifrån din barndom, med hjälp av hypnos kan du ändra på din programmering. Denna gång bestämmer Du hur Du vill ha det!
Populärt

NLP Session

Neurolingvistisk programmering kan hjälpa dig att identifiera din själv kommunikation och ger dig möjlighet att ändra på det du vill ändra på. Ett naturligt och enkelt sätt att lära hjärnan nya mönster.

Coaching Session

Livscoach handlar om att ställa frågor du vanligtvis inte har riktigt svar till utan behöver tänka igenom dem, det skapar klarare bild för dig. Jag brukar säga att det kan skapa dig balans i livet för att det handlar mycket om det praktiska och logiska i ditt liv.

Pga Coronavirus 60% rabatt 480kr per session giltig t.o.m 15 april 2020.

20min

Konsultation

0kr

Kostnadsfritt

80min

Session

1200kr

Ljudfil vid behov

3x

80 min

3000kr

Skräddarsydda uppgifter

Vanliga frågor

Skatteverket godkänner viss hypnosbehandling som avdragsgill:

  • Hypnos i syfte att nå avslappning och minska stress
  • Hypnos vid rökavvänjning gäller även snus)

meddela mig för rätt kvitto, om du har denna förmån.

Ja Hypnos funkar för alla på ett harmoniskt och säkert sätt, det kan ta vissa 5 minuter att hamna i en djup trance medan andra kanske behöver upp till ca 15-20 min.

Under en Hypnos session hamnar din hjärna i ett lugnt tillstånd, det gör att ditt fokus ökar för valda området och därför blir omprogrammering möjlig för t.ex sluta röka / snusa. 

Fobi är en av de enklast delarna att omprogrammera när man använder hypnos som metod, mina klinter som har sökt mig för den anledningen fått livsändrande resultat efter första sessionen.  

Mitt sätt är att alltid ha skräddarsydd session för varje person jag träffar, det gör att resultatet vi siktar för är tydligt och möjlig. Jag brukar följa upp mina klienter. Ca 2 veckor efter besöket. 

Har du fler frågor eller fundering?