fbpx
24 mars, 2020

Qi-gong

Qi-gong & Power qi

Ont i kroppen, stressad, sjuk ofta eller bara vill tillföra lugn i ditt liv? Detta kan vara för dig!

8 veckor för inre balans och harmoni! Kursstart 9 April kl: 19:00 på torsdagar

Kursen kommer att hållas i Huddinge ABF huset men kan ändras till distanskurs.

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

När och var?

Torsdagar kl 19:00 till 19:45, 8 tillfällen.
Kommunalvägen 26, 141 61 Huddinge

Hur och Pris?

Inga förkunskaper krävs, med tag mjuka och bekväma kläder.
400 kr för 8 tillfällen

Kursledare

Mustafa Alkeissy

Certifierad Qi-gong, mindfulness och andningscoach.

  • Info@maxmentalt.se
  • 08-12108686

Eller läs mer om varför du borde vara med längre ner.

Fyll i namn och mejladress så kontaktar jag dig om mer info. Vi ses!

Träffa ditt inre

8 veckor program

Din naturliga balans och harmoni börjar inom dig själv, vi kommer under dessa 8 veckor att träffas en gång i veckan varje torsdag kl 19:00.

Vi kommer att öva på andningen och långsamma Qi övningar, du kommer efter denna kurs att lära dig allt du behöver lära dig för att träna Qi-gong själv.

Att dras in i det vi kallar för ”livet” är lättare än någonsin, detta är för dig som vill släppa det och då menar jag inte släppa kreativitet eller hårt arbete utan balansera ditt jobb och din vardag med naturliga övningar som kommer att skapa större utrymme för ditt kreativitet och välmående.

När du utvecklar din naturliga balans och harmoni är det som att du tar hand om dig själv utan att anstränga dig och du slipper smällar kroppen skickar tillslut om du inte lyssnar på den. Naturliga balansen och andningen är förbindelsen mellan kroppen, själen och inre visdom, det beror på att den är nära kopplad till ditt här och nu som står i närmare kontakt med själen och ditt sanna jag än vad tankar och intellekt gör. Med hjälp av olika andnings och rörelsetekniker kan du sluta fred med dina känslor, stilla dina tankar och få chansen att lyssna till din kropp. Med små steg lär du dig undan för undan att lita på och följa ditt inre på det viset så kommer du att börja öppna stängda dörrar och kan möte livet som en hel person.